Donnerstag, 21. März 2013

KAHVELI KUPLAR
























2 su  bardagi  süt
2 yemek  kasigi  tereyag
2 cay  bardagi  un
2,5 cay  bardagi  seker
1 paket  vanilya
3 yemek  kasigi  neskafe
1 cay bardagi  toz badem
1 yemek  kasigi  kakao
üzeri  icin  file  badem

Tencerede  tereyag    eritilir. Un  yavas  yavas  ilave  edilerek  kokusu cikana  kadar  karistirlilir.
Süt  azar  azar dökülerek  hizlica  cirpilir,  ,seker,kakao,neskafe , toz  badem ilave  edilir.  Koyulasincaya  kadar  karistirilarak  kaynatilir.Vanilya eklenerek  ocaktan  alinir.  Kaselere  paylastirilir oda  sicakligi  cikinca  buzdolabinda bir  kac  saat  bekletikten  sonra  servis  edilir.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin