Malzemeler,1 bardak ilik süt,1 bardak siviyag.yarim cay bardagi ilik su,1 paket maya,2 yemek kasigi seker,tuz,un
icine sürmek icin 2 yemek kasigi margarin,üstüne sürmek icin 1 yumurta cörekotu
Maya seker süt eklenerek biraz mayanin kabarmasi saglanir. Siviyag unu ekleyip yumusak bir hamur elde edin.Mayalanmasi icin 1 saat bekletin mayalanan hamurdan limon büyüklügünde parca alarak elinizle veya merdaneyle acin,eritmis oldugunuz margarini fircalyla heryerine sürün. hamuru rulo yapip ic taraftan dis tarafa dogru bükerek kivrim yapin. Üstüne yumurta sürün cörek otu serpin .Yagli kagit serili firin tepsisine dizin,yarim saat kadar pogacalarin kabarmasini bekleyin daha sonra isitilmis 180 derece firinda üstleri kizarana kadar pisirin.