Arkadasim telefon acti,yarim saatten sende olurum dedi.Bende hemen bir telas ne yapabilirim diye, mutfaga girdim bakindim dolaplara elimin altinda hangi malzeme var en kolay zaman almayacak.Kedidili bisküvi ve milföy hamuru imdadima yetisti,yarim saatte kedidili tatli ve peynirli milföyle yaninada tavsan kani cay iste oldu bitti,arkadasim gelmeye masa hazir oldu.
Malzemeler
1 paket kedidili bisküvi
200gr krema
200 gr quark(Labne peyniri)
1 paket krema sertlestirici
yeterince hindistan cevizi ve yarim cay bardagi süt
YapilisiÖnce kremayi mikserle koyulasincaya kadar cirpin,daha sonra quarki ekleyin agiz tadiniza göre sekeri ayarlayin,yine cirpin,krema sertlestiriciyi ilave edin koyulasincaya kadar cirpin.Kedidili bisküvinin icine yapmis oldugunuz kremadan aralarina kahve kasigiyla koyun aralarina yayin,diger bisküviyi üstüne yapistirin,bütün büskivileri ayni islemi uyguladiktan sonra hemen iki tarafinida süte bandirin,fazla sütte kalmasin yoksa cok yumusak olur.daha sonra hindistan cevizine bulayin,iste tatliniz hazir,özellikle caniniz yas pasta gibi birsey isterse hemen bu tarifi deneyin derim,cünki bisküvi yumusayinca kek gibi oluyor arasindada krema ayni yas pastayi andiriyor,afiyet olsun.
Malzemeler
1 paket kedidili bisküvi
200gr krema
200 gr quark(Labne peyniri)
1 paket krema sertlestirici
yeterince hindistan cevizi ve yarim cay bardagi süt
YapilisiÖnce kremayi mikserle koyulasincaya kadar cirpin,daha sonra quarki ekleyin agiz tadiniza göre sekeri ayarlayin,yine cirpin,krema sertlestiriciyi ilave edin koyulasincaya kadar cirpin.Kedidili bisküvinin icine yapmis oldugunuz kremadan aralarina kahve kasigiyla koyun aralarina yayin,diger bisküviyi üstüne yapistirin,bütün büskivileri ayni islemi uyguladiktan sonra hemen iki tarafinida süte bandirin,fazla sütte kalmasin yoksa cok yumusak olur.daha sonra hindistan cevizine bulayin,iste tatliniz hazir,özellikle caniniz yas pasta gibi birsey isterse hemen bu tarifi deneyin derim,cünki bisküvi yumusayinca kek gibi oluyor arasindada krema ayni yas pastayi andiriyor,afiyet olsun.