Biz bu pastayi ailecek severiz,hafta sonu geldigi zaman cayin yaninda yenebilecek pasta türü seyleri yapiyorum. Iyide oluyor aniden gelen misafirlerime ikram ediyorum.
Malzemeler
Keki icin
125gr margarin
125gr seker
2adet yumurta
1adet kabartma tozu
yarim cay bardagi süt
200gr un
Kremasi icn
250gr labne beyniri(magerquark)
200gr mascarpone
200gr krema
Krem sertlestirici
100gr seker
1adet vanilya sekeri
üstü icin
200gr konseve mandalina,tazeside olur
100gr damla cikolota
Yapilisiiyce cirptiktan sonra
Keki icin margarin,seker,yumurtayi mikserle cirpin.Sonra sütü ilave edin, iyice cirptiktan sonra kabarma tozunu ve ununu ilve edin.Biraz daha cirptiktan sonra önceden yaglanmis yuvarlak kek kalibina dökün.180 derecede kekinizi üstü kizarana kadar pisirin.
Kremasi icinde krem sertlestirici haric,bütün malzemeleri derin bir kapta mikserle cirpin.Daha sonrada krem sertlestiriciyi ekleyin ve iyice tekrar cirpin koyulasip krema haline gelecektir.
Sogumus kekinizin üstüne kremayi sürün üstünede suyunu daha önceden süzmüs oldugunuz mandalinalari dizin,ensonunada damla cikolatayla süsleyin.