1 su bardagi süt
1 cay bardagi su
1 su bardagi siviyag
2 yumurta (sarisi üstüne)
1 tatli kasigi tuz
2 yemek kasigi seker
1 paket maya
alabildigi kadar un
ici icin
1 su bardagi hashas
1 su bardagi siviyag,tereyag karisimi
4 yemek kasigi seker
1 su bardagi kuru üzüm
1 su bardagi ceviz
Süt, su, ilitilir,icine mayada eklenerek cirpilir. Siviyag,seker,yumurtanin beyazi,tuz eklenerek karistirilir.Un ilave edilerek yumusak ele yapismayan hamur yapilir.1 saat kadar mayalandirilir.
Hamurdan 3 beze yapilir,tezgahta yufka büyüklügünde acilir cok ince olmasi gerekmez.
Siviyag,tereyag karisimi, hashas,seker, cirpilarak inceltilir.Bu karisim acilmis olan hamurun heryerine sürülür,ceviz kuru üzüm serpildikten sonra hamur bir ucundan baslayarak rulo yapilir. yaglanmis tepsiye dikey olarak dizilir.Diger iki bezeyede ayni islem uygulanarak tepside tekrar yarim saat kadar bekletilir.Üzerine yumurta sarisi sürüldükten sonra isitilimis firinda kizarana kadar pisirilir.