Malzemeler
250g margarin
1 yumurta
2 kasik yogurt
2 yemek kasigi siviyag
1 paket kabartma tozu
3 su bardagi un,yinede ben alabildigi kadar un diyorum
Icine.1 su bardagi dövülmüs ceviz
Serberi icin,2,5 su bardagi toz seker
3 su bardagi su,limon suyu
yapilisi
Önce serbetini hazirlayin,kaynayan serbete limon suyunu ekleyin biraz daha kaynattiktan sonra ocaktan alarak sogumaya birakin.
Bütün malzemeyi karistirip kulak memesi yumusakliginda bir hamur elde edin.10 dakika hamuru dinlendirin,hamurunuzdan cevizdeb büyük parcalar alin,elinizle acin varsa kalbura yoksa benim gibi rendenin üstüne hamuru elinizle yayin,icine ceviz koyun alttan agzini kapatin sekilde görüldügü gibi,yaglanmis tepsiye dizin,önceden isitilmis firinda 180 derecede üstleri kizarana kadar pisirin,firindan cikan kalburabasti iliyinca ilik serbetini dökün,serbetini iyice cekince servise hazirdir,afiyet olsun.