Mutlu yillar hepinize
Portakalli kek yapmistim, bir kac gün sonra kalan kekden truff yaptim,nefis portakal aromasiyla yiyenlerden begeni aldi,artan keklerinizi böyle degerlendirebilirsiniz hemde hazirlamasi cok pratik.tarifi nursen arkadasima gönderiyorum
6 ,7 dilim kek ( ben portakalli kek kullandim)
200 ml krema
2 paket vanilya sekeri
yarim cay bardagi cikilota rendesi
1 cay bardagi cekilmis badem
üzeri icin,renkli pasta serkerlemesi,kakao,hindistan cevizi,cekilmis yesil fistik
Krema ilitilir, vanilya sekeri eklenirBüyük bir kaba alinir. Kek dilimleri kremanin icerisine ufalanir,cekilmis badem ve cikilota rendesi ilave edildikten sonra iyice yogrulur ve dinlendirilir.Cevizden kücük parcalar alinir ve yuvarlanark ,hindistan cevizine,veya istenilen sekerlemeye bulanir.bir kac saat beklettikten sonra servis edilir.