Donnerstag, 11. März 2010

TAVUK SUYUNDA KARNIBAHAR CORBASI

Bir gün öncesinde tavuk haslamistim, suyundan pilav yapmistim
artan tavuk suyunu degerlendirip karnibaharli corbasini yaptim böyleside nefis oldu
Corbanin üzerindeki corbalar icin özel kurutulmus pirasa,kereviz,havucla servis yaptim

1 adet karnibahar
5 bardak tavuk suyu
1 yemek kasigi un
1 cay bardagi süt
karabiber,tuz
3 yemek kasigi siviyag
Karnibahar kücük parcalar hailnde kesilir ve cok az suyla haslanir süzülür
Tencereye siviyag eklenir,un iki dakika kavrulur ve karnibahar eklenir biraz soteledikten sonra tavuk suyu ilave edilir.
Yaklasik kisik ateste 20 dakika pisirilir, blenderinden gecirilir süt eklenir,karabiber tuz ilave edildikten sonra karisririlir ve ocaktan alinir.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin