Freitag, 18. Februar 2011

ARMUT TATLISI

Hepinize gönülden sicacik sevgiler selamlar arkadaslar,günler öyle hizli akip geciyorki ne cabuk yine bir hafta sonuna geldik zamanmi cok cabuk geciyor yoksa bizmi cok hizli yasiyoruz zamani.
Cok pratik tatli krizlerinde hemencik yapilabilen kolay bir tatli cikolata sosunu saymassak kalorisi az bir tatli oldu.

2 adet armut
1,2 adet karanfil
1 cay bardagi seker
1 paket vanilya sekeri
200 gr sütlü küvertür,veya cikolata sosu

Armutlarin sap kismi cikarilmadan kabugu soyulur,cekirdek yatagi kabak oyacagiyla cikarilir.Armutlar tencereye dik olarak dizilir,seker ,vanilya sekeri ve karanfil eklenir.Armutlarin üzerini kapatacak kadar su konur kisik ateste yumusayincaya kadar pisirilir.Benmari üsülü eriyen cikolata sosu armutlarin üzerine gezdirilir .

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin