4 yumurta
1 sb seker
100 gr sütlü cikilota
150 gr tereyag
200 gr dondurulumus visne
100 gr toz badem
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
2, 2,5 sb un
üzeri icin
200 gr sütlü küvertür
4 yemek kasigi sivi krema
cikilota topcuklari
Oda isisindaki yumurtalar sekerle birlikte yaklasik 3, 4 dakika cirpilir.Tereyag,eritilimis cikilota , badem tozu ilave edilir mikserin düsük ayariyla cirpilir.Un kabartma tozu vanilya elenerek eklenir yine mikserin düsük ayariyla cok az cirpilir. En son visneler eklenerek karistirilir.
Yaglanmis kelepceli pasta kalibina dökülür, 170 derece firinda icini cekip üzeri kizarana dek pisirilir.
Benmari üsülü eritilen sütlü küvertüre 4 yemek kasigi sivi krema eklenerek cirpilir ,firin sicakligi cikmis kekin üzerine ve kenarlarina sürülür,üzerine cikilota topcuklari serpilir.