2 adet kabak
1 adet havuc
2 adet patates
1 adet kirmizi biber
1 adet yesil biber
3 yumurta
1 bardak yogurt
1 bardak siviyag
1 bardak rendelenmis kasar
1 paket kabartma tozu
1 dal dereotu
3 adet taze sogan
1 cay kasigi kirmizi pul biber,karabiber,tuz
yaklasik 2,5 3 su bardagi un
Kabugu soyulmus yikanmis patatesler,kabak,havuc derin bir kaseye rendelenir.Kirmizi ve yesil biber incecik kesilir.Yesil sogan dereotu kiyilir.Diger bir kaseye yumurtalar ve siviyag ilave edilerek cirpilir.Yogurt eklenerek cirpilir. Kasar rendesi ,baharatlar eklendikten sonra sebzelerin hepsi ilave edilerek karistirilir. Kabartma tozu un yavas yavas ekleyerek karistirilir. Hamur kek kivaminda olursa yumusacik bir kek olur.Yaglanmis borcama hamur dökülür,Isitilmis firinda üzeri kizarana kadar pisirilir.